Maatregelen COVID-19 Login klanten NL FR

Visie

De toename aan intensiteit van zorg in de verzorgingssector is ongetwijfeld ook voor u van toepassing. Zorgen verstrekken is eens te meer de hoofdzaak van uw instelling en daarom moet u beroep kunnen doen op een sterke, externe partner om een aantal taken, zoals de was- en linnenservice, aan toe te vertrouwen.
Wij luisteren naar uw wensen en stemmen onze dienstverlening geheel af op uw bedrijfsvoering. Deze aanpak vertaalt zich in tijdsbesparing, kwaliteit en kostenbeheersing. Wij beschikken over een modern machinepark, de allernieuwste software en een uiterst gemotiveerd team dat ten alle tijde voor u klaar staat.

Het belang van een tevreden klant

Wasserij Dumoulin heeft zich ontwikkeld tot een zeer belangrijke speler op het gebied van klantentevredenheid, communicatie, opvolging en het beheer van uw linnen. De vraag van de klant staat centraal. Zowel onze binnendienst als buitendienst staan paraat om u bij te staan. Als klantgericht bedrijf vinden wij persoonlijk contact en directe communicatie belangrijk. Wij geven onze klanten het gevoel dat ze goed zitten!

Permantent innovatiebeleid

De bedrijfsvisie van Dumoulin is er sinds jaar en dag een van constante innovatie. We zijn een jong en dynamisch familiebedrijf dat constant investeert zowel in productie, mensen als in onze klanten.
Er wordt voortdurend research gedaan naar de nieuwste generatie machines en systemen om processen zoveel mogelijk te verbeteren. Dit laat ons toe om de kostprijs sterk onder controle te houden met behoud van een maximum aan kwaliteit en opvolging.

Duurzaam te werk gaan in tijden van kostenbesparing

Wasserij Dumoulin profileert zich in de zorgsector als betrouwbare partner. We zijn gegroeid van een milieubewust bedrijf naar een duurzaam ondernemend bedrijf. Diensten worden aangeboden met aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Wasserij Dumoulin wil de balans tussen deze drie elementen in evenwicht houden.

Budgetten staan vaak onder druk en toch worden er steeds hogere kwaliteitseisen aan instellingen gesteld. Duurzaamheid en kostenbesparingen gaan vaak hand in hand. Als partner van zorginstellingen zoekt wasserij Dumoulin steeds besparingsmogelijkheden zonder toegevingen aan kwaliteit.Contacteer ons vandaag nog voor meer info

Tal van verzorgingsinstellingen over gans België zijn trouwe en tevreden klanten

Het verschil zit ergens,
Dumoulin laat je het graag zien.