Maatregelen COVID-19 Login klanten NL FR

Onderhoud van eigen linnen

Ook als de instelling ervoor kiest om zelf linnen aan te kopen, kan Dumoulin instaan voor het onderhoud ervan. Dit kan gaan over bed-en badlinnen maar ook over eigen werkkledij. Zo zijn er instellingen die eigen poetsmateriaal, gordijnen,... willen laten onderhouden.

Wij voorzien uw eigen linnen van een nummer (klantnummer) of de naam van de instelling.Wij voorzien uw eigen linnen van een nummer (klantnummer) of de naam van de instelling.Wij voorzien uw eigen linnen van een nummer (klantnummer) of de naam van de instelling.Wij voorzien uw eigen linnen van een nummer (klantnummer) of de naam van de instelling.Wij voorzien uw eigen linnen van een nummer (klantnummer) of de naam van de instelling.Wij voorzien uw eigen linnen van een nummer (klantnummer) of de naam van de instelling.

Tot in de puntjes geregeld

Voor elk soort linnen wordt het juiste traject en wasprogramma gekozen zodat we dezelfde service en kwaliteit kunnen leveren als bij het huurlinnen. Wij voorzien uw eigen linnen van de correcte markering om goeie opvolging te garanderen en de nodige informatie aan te leveren.Contacteer ons vandaag nog voor meer info

Tal van verzorgingsinstellingen over gans België zijn trouwe en tevreden klanten

Het verschil zit ergens,
Dumoulin laat je het graag zien.