Maatregelen COVID-19 Login klanten NL FR

Sterke punten

Persoonlijke opvolging

De wasserij is steeds bereikbaar en onze vertegenwoordigers richten zich erop om inzicht te krijgen in uw omgeving. Onze medewerkers komen langs om eventuele onduidelijkheden op te lossen dit telkens in overleg met de verantwoordelijken van de instellingen.

Dankzij ons online opvolgingssysteem en het automatisch in-en uitscannen van de kledij kunnen wij u vlug verder helpen. Bovendien biedt ons wel uitgedacht logistiek systeem de mogelijkheid om uiterst flexibel te werken en in te spelen op uw vragen. Zo bieden wij persoonlijke professionele opvolging professioneel en op maat.

Samen bouwen we aan een optimale verstandhouding en relatie. Onze persoonlijke aanpak en open communicatie zorgen ervoor dat onze dagelijkse contacten met de klant vlot en efficiënt verlopen. 

Voelt als thuis

Als familiebedrijf willen wij de huiselijke sfeer bij de klant creëren. Ons doel is om samen met de instelling het verblijf voor de patiënten of bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Wij denken met u mee en staan dagelijks als sterk team volledig achter onze klanten.
Naast het standaardgamma kunnen we klantgebonden artikelen aanbieden. Dit niet enkel voor plat linnen maar ook voor werkkledij. We denken mee en zoeken samen naar een oplossing in functie van behang, gordijnen, interieur,…Kwaliteitsvolle dienstverlening

Bij de aankoop van linnen wordt rekening gehouden met de kwaliteit en de te verwachten levensduur, maar ook met eigenschappen die voor het reinigen van belang zijn zoals: de sterkte, droogtijd, kleurechtheid en krimp.

Er wordt gelet op ontwerp, confectionering en afwerking van het linnen. Voor lakens, incontinentiemateriaal en werkkledij zijn de afgelopen jaren nieuwe materialen ontwikkeld met een lange levensduur en een hoge performance. De juiste keuze van linnengoed heeft grote voordelen voor het gebruik en onderhoud.

Beide vestigingen van de wasserij zijn houder van het kwaliteitscertificaat Care for Quality (C4Q). Daarenboven worden de aanbevelingen van de Hoge Gezondheidsraad strikt gevolgd. Aan de hand van regelmatige en nauwkeurige controles, zowel intern als door een extern labo, kunnen we de kwaliteit garanderen.

De gedreven medewerkers zijn in samenwerking met onze betrouwbare partners, aan de slag om de kwaliteit van de wasprocessen te behouden en te verbeteren.


Wij dragen zorg en hebben aandacht voor details.
Uw was is in goede handen! Contacteer ons vandaag nog voor meer info

Tal van verzorgingsinstellingen over gans België zijn trouwe en tevreden klanten

Het verschil zit ergens,
Dumoulin laat je het graag zien.