Maatregelen COVID-19 Login klanten NL FR

Bewonerslinnen

Waarom zou u uw bewonerswas aan ons toevertrouwen? Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van grote hoeveelheden bewonerslinnen. Onze vestiging voor bewonerslinnen is bestempeld als de meest innovatieve persoonsgebonden wasserij binnen Europa qua kwaliteit en opvolging. Dit is iets waar we trots op zijn en brengt vele voordelen met zich mee onder andere:
 

  • Een vlotte online traceerbaarheid van elk kledingstuk binnen het pakketsysteem
  • Speciaal ontwikkelde wasmachines om slijtage te vermijden
  • Een snelle levertermijn met correcte leveringen
  • Een overzichtelijke leveringsnota en eenvoudige facturatie
  • Een aflevervorm naar wens: in bulk, in pakket per bewoner, op kapstok of gevouwen
wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van grote hoeveelheden bewonerslinnen en hebben een eigen nieuwkuisafdeling.wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van grote hoeveelheden bewonerslinnen en hebben een eigen nieuwkuisafdeling.wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van grote hoeveelheden bewonerslinnen en hebben een eigen nieuwkuisafdeling.wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van grote hoeveelheden bewonerslinnen en hebben een eigen nieuwkuisafdeling.wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van grote hoeveelheden bewonerslinnen en hebben een eigen nieuwkuisafdeling.wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van grote hoeveelheden bewonerslinnen en hebben een eigen nieuwkuisafdeling.

Perfect afgewerkt linnen tegen een correcte prijs

De barcode labels maken het mogelijk ieder kledingstuk afzonderlijk te herkennen. Zo kan het systeem het juiste wasproces en de afwerking bepalen. Bovendien hebben we een eigen nieuwkuisafdeling voor delicate kledingstukken. Wij dragen zorg en hebben aandacht voor details.

Uw was is in goede handen!Contacteer ons vandaag nog voor meer info

Tal van verzorgingsinstellingen over gans België zijn trouwe en tevreden klanten

Het verschil zit ergens,
Dumoulin laat je het graag zien.