Bezoek ons op de Inspire Health & Care beurs Maatregelen COVID-19 Login klanten NL FR

Historiek

Ontstaan Dumoulin

Met zijn 2121 uren zonneschijn werd 1959 het zonnigste jaar van de eeuw. Precies in dit jaar werd in Zonnebeke een wasserij voor privélinnen opgericht. Dit is het begin van het succesverhaal van DUMOULIN.

 

Verhogen van de capaciteit

De constante groei en uitbreiding van het klantenbestand in de verzorgingssector maken in de jaren tachtig belangrijke investeringen mogelijk. De bedrijfsruimte wordt aanzienlijk uitgebreid, het materiaal gemoderniseerd en de capaciteit verhoogd.

Familiebedrijf

In december 1991 wordt het vaandel aan dochter Sabine en haar echtgenoot Rik overgedragen. Naast innovatie en uitbreiding van de diensten nemen zij de waarden van het bedrijf over in hun beleid. Kwaliteit, flexibiliteit en service komen nog steeds op de eerste plaats. De klant weet dit te appreciëren en de groei zet zich door.

 

Nieuwe wasserij plat linnen en werkkledij

Op 1 januari 1999 noteert men merkwaardig zachte temperaturen voor het begin van het jaar. Net dan wordt de gloednieuwe vestiging te Komen voor plat linnen en werkkledij in gebruik genomen. Hierdoor kunnen grotere hoeveelheden sneller verwerkt worden. De vestiging in Zonnebeke specialiseert zich verder in de persoonsgebonden was.Schaalvergroting en automatisering wasserij

Zware graafwerktuigen rollen het fabrieksterrein op van de Dumoulin vestiging te Komen. De huidige toestand wordt stilaan onhoudbaar en men heeft heel dringend extra ruimte en capaciteit nodig, 3000m² wordt 7000m² en automatisering wordt verder opgedreven.
Deze schaalvergroting dient niet enkel om de service, flexibiliteit en topkwaliteit te consolideren maar biedt tevens extra ruimte voor expansie.

 

50 jaar Dumoulin

Dumoulin bestaat 50 jaar! Wij zijn standvastig op zoek naar vernieuwingen die onze service kunnen verbeteren.
Technologische vooruitgang gaat harmonieus samen met de waarden van een familiebedrijf: bij DUMOULIN komt de klant altijd op de eerste plaats. Wij opteren voor een persoonlijke aanpak op maat van de klant.

 

State-of-the-art wasserij voor bewonerswas

Na 53 jaar wordt de wasserij in Zonnebeke op non-actief gezet. In dezelfde straat van de vestiging voor plat linnen en werkkledij start een gloednieuwe wasserij bewonerslinnen op. Deze vestiging wordt bestempeld als de meest innovatieve persoonsgebonden wasserij binnen Europa qua kwaliteit en opvolging. En dit is iets waar we trots op zijn.

 

Jarenlange ervaring hand in hand met vernieuwing

De bedrijfsvisie van onze wasserij is al sinds jaar en dag dat innovatie een continu proces is. De bedrijfsvisie van onze wasserij is er sinds jaar en dag een van constante innovatie. We zijn een jong en dynamisch familiebedrijf dat constant investeert zowel in productie, in mensen als in onze klanten. Er wordt voortdurend research gedaan naar de nieuwste generatie machines en systemen om processen zoveel mogelijk te verbeteren. Dit laat ons toe om de kostprijs sterk onder controle te houden met behoud van een maximum aan kwaliteitContacteer ons vandaag nog voor meer info

Tal van verzorgingsinstellingen over gans België zijn trouwe en tevreden klanten

Het verschil zit ergens,
Dumoulin laat je het graag zien.