Maatregelen COVID-19 Login klanten NL FR

Verhuur en onderhoud van plat linnen

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van kwaliteitslinnen voor de gezondheidszorg. Hygiëne en kwaliteit staan bij ons voorop, elk uitgeleverd stuk wordt gecontroleerd op comfort, esthetiek, absorptievermogen en slijtagebestendigheid.

Uniformiteit van het linnen geeft de instelling een verzorgde uitstraling. Ons uitgebreid aanbod huurlinnen geeft jullie de mogelijkheid om keuzes te maken en zo een eigen stijl te creëren.  

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van kwaliteitslinnen voor de gezondheidszorg.Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van kwaliteitslinnen voor de gezondheidszorg.Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van kwaliteitslinnen voor de gezondheidszorg.Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van kwaliteitslinnen voor de gezondheidszorg.Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van kwaliteitslinnen voor de gezondheidszorg.Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van kwaliteitslinnen voor de gezondheidszorg.

Gebruiksgemak

Door een zorgvuldig uitgewerkt bestelsysteem is er steeds voldoende voorraad in de instelling. In geval van overmacht zijn we steeds in de mogelijkheid extra linnen op een zo kort mogelijke tijd te leveren. Levering per afdeling en aangepast transport laten u toe efficiënt en kostenbesparend te werken.

Uw linnen is onze zorg dus zullen wij er alles aan doen om het personeel van de instelling zoveel mogelijk te ontlasten. Relevante gegevens zijn op ieder moment beschikbaar. De modernste technologieën laten toe de kostprijs sterk onder controle te houden.Contacteer ons vandaag nog voor meer info

Tal van verzorgingsinstellingen over gans België zijn trouwe en tevreden klanten

Het verschil zit ergens,
Dumoulin laat je het graag zien.