Maatregelen COVID-19 Login klanten NL FR

Ziekenhuizen

De patiënt beoordeelt een ziekenhuis, naast de medische zorgen, vaak op de hotelfuncties. Is het eten lekker, is het een nette omgeving en ... is het linnen proper. Ook voor de vele medewerkers is het van groot belang dat ze zich goed voelen en comfortabel kunnen bewegen in hun werkkledij.
Wasserij Dumoulin leeft zich in in uw behoeften en zoekt samen met u naar de meest aangename tinten en stoffen voor zowel de patiënt als voor uw medewerkers.

Gebruikers kunnen rekenen op de expertise van Dumoulin bij de keuze van de juiste materialen en beschikken steeds over de gewenste hoeveelheid linnengoed. U kan bij ons het linnen huren, maar indien u dat wenst zullen wij ook graag uw eigen linnen afwerken. 

Rust- en verzorgingstehuizen

Wasserij Dumoulin is dé partner om een huiselijke sfeer te creëren en het verblijf voor de residenten zo aangenaam mogelijk te maken. Hieraan kunnen we beantwoorden door ons uitgebreid assortiment zoals gekleurde dekbedden, lakens, tafelkleedjes en/of servetten.

Persoonsgebonden kleding is emotie en moet met veel zorg worden onderhouden. Bij wasserij Dumoulin beseffen we dat en daarom steken we er veel energie in. De kledij wordt particulier behandeld wat leidt tot een kwalitatief resultaat voor een correcte prijs.

Vlotte online traceerbaarheid en het automatisch uitsorteren van de kledij zorgen ervoor dat interne behandelingen in de instelling tot een minimum herleid worden. Ons team staat klaar om jullie medewerkers te ondersteunen. 

Psychiatrische instellingen

Wasserij Dumoulin speelt in op de kenmerken van deze sector in de gezondheidszorg. Eigen specifiek linnen van de instelling, eigen linnen van de patiënt, huurlinnen,... wij hebben een pasklare oplossing. In deze sector wisselen patiënten vaak van afdeling. Om hieraan te beantwoorden werd een aangepast, semipermanent identificatiesysteem gecreëerd voor persoonlijke was.Contacteer ons vandaag nog voor meer info

Tal van verzorgingsinstellingen over gans België zijn trouwe en tevreden klanten

Het verschil zit ergens,
Dumoulin laat je het graag zien.