Maatregelen COVID-19 Login klanten NL FR

Ons bedrijf


Het gevoel dat je goed zit

Wasserij Dumoulin is een transparant en dynamisch familiebedrijf. Het familiale karakter van het bedrijf is een meerwaarde. Wij staan dagelijks klaar om onze klanten met raad en daad bij te staan. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat onze dagelijkse contacten met u vlot en efficiënt verlopen. Samen bouwen we aan een optimale verstandhouding en relatie.

Ons hoofddoel is het overnemen van alle zorgen en behoeften qua linnenservice en dit tegen uiterst competitieve prijzen. Wij beschikken over een modern machinepark, de allernieuwste software en een uiterst gemotiveerd team die altijd voor u klaar staat. Wij profileren ons al meer dan 50 jaar in de zorgsector als een betrouwbare partner.

Wasserij Dumoulin is een transparant en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in alle zorgen en behoeften qua linnenserviceWasserij Dumoulin is een transparant en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in alle zorgen en behoeften qua linnenserviceWasserij Dumoulin is een transparant en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in alle zorgen en behoeften qua linnenserviceWasserij Dumoulin is een transparant en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in alle zorgen en behoeften qua linnenserviceWasserij Dumoulin is een transparant en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in alle zorgen en behoeften qua linnenserviceWasserij Dumoulin is een transparant en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in alle zorgen en behoeften qua linnenservice

De zorgsector is uw terrein?

Steeds meer zorginstellingen vertrouwen de textielverzorging toe aan hun externe wasserij. Meestal als onderdeel van een compleet servicepakket met logistieke dienstverlening op maat en voortdurende controle op kwaliteit en kostenbeheer.

Gebruikers kunnen rekenen op de expertise van Dumoulin bij de keuze van de juiste materialen en beschikken steeds over de gewenste hoeveelheid linnengoed.
 

  • Verhuur en onderhoud van plat linnen
  • Verhuur en onderhoud van werkkledij
  • Onderhoud van eigen linnen en werkkledij
  • Onderhoud van bewonerslinnen


Contacteer ons vandaag nog voor meer info

Tal van verzorgingsinstellingen over gans België zijn trouwe en tevreden klanten

Het verschil zit ergens,
Dumoulin laat je het graag zien.